Tips

5 tips om het beste tafelmodel te kiezen

PIVORA RESTAURANT_4

De tijd waarin lekker eten het enige belangrijke was in een restaurant is voorbij. Mensen willen tegenwoordig instagrammable plaatsen bezoeken. Maar hoe bereik je dit? Door unieke en stijlvolle meubels te kiezen.

Tafels zijn er in verschillende vormen en kleuren, zoals rond, vierkant en ovaal. Elke tafel geeft een andere uitstraling en voegt iets toe aan uw ruimte. Bij het kiezen van de ideale tafel voor uw café, restaurant of hotel zijn er verschillende zaken waar u op moet letten. In dit artikel vindt u een paar tips die uw leven makkelijker maken.

1. Hoeken of geen hoeken?

U hebt het vast al gemerkt: ronde tafels zijn tegenwoordig erg populair in de horecasector. En dat is niet zonder reden. Ronde tafels creëren namelijk meer intimiteit, waardoor gasten gemakkelijker met elkaar kunnen praten. Dit zorgt voor een gezelligere sfeer rond de tafel. Als uw horecazaak vaak gereserveerd wordt door kleine groepen, is een ronde tafel dus een uitstekende keuze.

Heeft uw restaurant of hotel een formelere functie? Dan is het raadzaam om te kiezen voor rechthoekige tafels. Deze zijn praktisch en efficiënt, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Bovendien kunt u op deze manier ook grotere groepen verwelkomen.

2. Denk aan de toekomst

Naast comfort en design is duurzaamheid een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een tafelmodel. Denk hierbij aan de toekomst en neem duurzaamheid mee in uw overwegingen.

Kies daarom voor tafels die gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals hout. Het is belangrijk dat het hout een FSC-certificering heeft, wat staat voor verantwoord bosbeheer. Naast het duurzame aspect heeft hout ook een natuurlijke uitstraling en gaat het jarenlang mee.

3. Simpele of extravagante design

Het oog wil ook wat. In restaurants, cafés en hotels is het interieur het eerste wat klanten zien. Door de juiste meubels te kiezen, straalt de ruimte harmonie uit.

Natuurlijk wilt u ook dat uw klanten zich zo comfortabel mogelijk voelen in uw restaurant, café of hotel. De verhouding tussen de stoelen of banken en de tafel is hierbij van groot belang. De tafel moet de juiste hoogte hebben, zodat gasten gemakkelijk kunnen eten en volop kunnen genieten van uw heerlijke maaltijden.

4. Binnen of buiten

Of het nu een ijskoude winteravond of een warme zomermiddag is, uw terrastafels moeten geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Voor de tafels in uw binnenruimte hoeft u hier veel minder rekening mee te houden. Bij het kiezen van uw terrastafel is met name het materiaal van groot belang.

5. Simpele of extravagante design

Bij het kiezen van de juiste kleur voor uw tafel is het belangrijk om rekening te houden met het geheel. U wilt een harmonieus geheel creëren dat uw klanten aantrekt. U kunt kiezen tussen complementaire kleuren, zoals geel en blauw, of kleuren uit hetzelfde palet. Selecteer een kleur voor uw tafel die bij de rest van uw interieur past. Op deze manier wordt uw restaurant, café of hotel een esthetisch aantrekkelijke ruimte.

Ontwerp uw eigen unieke tafels

Biedt uw klanten een unieke ervaring in uw restaurant, café of hotel aan met bijzondere meubels. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van tafels tot aan poefs. Neem een kijkje en kies het meubel die bij uw interieur past. Koopt u liever een tafel die volledig aan uw wensen voldoet? Dat is ook een optie! Neem vandaag nog contact met ons en zie hoe uw droominterieur werkelijkheid wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *