OVER LETA

Let's make your place unique. remarkable. exclusive.

DE LUYTERVELDE RESTAURANT_1

Bij Leta bieden wij meubels aan voor de hospitality branche, waarmee we van jouw interieur iets unieks kunnen creëren. Elke ruimte heeft zijn eigen bewoners en gasten, en ons doel is om elke bezoeker, groot of klein, zich thuis te laten voelen in jouw ruimte.

Uniekheid met een vleugje innovatie staat centraal bij Leta.

Wij streven ernaar om van jouw horecaonderneming een unieke plek te maken. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een samenhangend geheel te creëren, zodat jouw klanten het liefst nooit meer willen vertrekken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze producten worden met de nodige zorg en kennis geproduceerd. Hier staan duurzaamheid en efficiëntie centraal. We blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en passen deze toe in ons productieproces.

Onze productie, jouw wensen

Wij streven naar onvoorwaardelijke klanttevredenheid voor al onze klanten. Dit doen we door de gevraagde ontwerpen af te stemmen met de eisen van onze klanten. Kwaliteit, efficiëntie en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan altijd centraal in ons werk.

Catalogus 2023

Onze catalogus geeft de volledige collectie weer van de stoelen, banken en tafels die we leveren. Daarnaast zijn er inspirerende projecten te vinden en is er meer te lezen over de visie van Leta. De catalogus is online te lezen of als hardcopy aan te vragen.