VOEL DE CREATIEVE GASTVRIJHEID VAN LETA

Leta zorgt voor creatieve vrijheid. totale ontzorging. snelle service. consistente kwaliteit.

Wij maken alle meubels voor jouw hospitality project op maat. Tafels, stoelen, banken en (bar)krukken die perfect passen bij jouw visie. Je bent meer dan welkom in onze studio. Ervaar het gemak van alles onder een dak. Ontdek alle mogelijkheden om jouw interieurconcepten tot leven te brengen. Laat je inspireren. Bezoek onze showroom en laat jezelf lekker in de watten leggen. Dit is totale ontzorging. 

CREATIEVE VRIJHEID

Wij hebben alles in huis om jouw interieurconcept tot leven te brengen. Kies uit ons ruime assortiment unieke meubels. Stijlvol, trendy of juist tijdloos. En wil je echt iets dat helemaal aansluit bij jouw concept? Ga dan voor maatwerk, dan weet je zeker dat je een unieke beleving creëert waar gasten nooit meer weg willen of een onvergetelijk ervaring meemaken.

GASTVRIJHEID

Je bent meer dan welkom in onze studio om jezelf te laten inspireren of om als ontwerper gebruik te maken als perfecte presentatieplek voor jouw interieurconcept aan klanten. Laat ze meten, stoffen voelen, meubels zien en breng je idee tot leven in een opstelling die we graag voor je klaarzetten. 

TOTALE ONTZORGING

Bij Leta heb je altijd een vast aanspreekpunt die in het hele proces alles overzichtelijk voor je maakt. De spil tussen jouw visie en onze makers. Van A tot Z wordt alles geregeld, het gemak van alles onder een dak voor jouw unieke stoelen, tafels en banken.

SNELLE SERVICE

Wij geloven niet in ellenlange levertijden, als jouw idee helder is kunnen we meteen aan de slag. Wij leveren binnen 8-10 weken. Want wij begrijpen dat  iedere dag dat de onderneming eerder open kan, is een dag meer omzet. 

CONSISTENTE KWALITEIT

Omdat we alles zelf maken, garanderen we dat niets onze onze fabriek van 90.000m2 verlaat, zonder onze goedkeuring. Zo weet je zeker dat je de allerbeste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. 

Catalogus 2024

Onze catalogus geeft de volledige collectie weer van de stoelen, banken en tafels die we leveren. Daarnaast zijn er inspirerende projecten te vinden en is er meer te lezen over de visie van Leta. De catalogus is online te lezen of als hardcopy aan te vragen.