Leta is uw gepassioneerde gids bij het zoeken van de juiste meubels voor uw hospitality bedrijf. Wij bieden u op maat gemaakte en unieke meubelen aan die perfect passen bij uw merkidentiteit. Samen met u zitten we aan tafel en bespreken wij uw wensen en noden. Zo realiseren we samen uw droominterieur waar uw klanten urenlang willen zitten! Wij zijn ook nog eens actief in heel Europa.

Wij maken alle meubels voor jouw hospitality project op maat. Tafels, stoelen, banken en (bar)krukken die perfect passen bij jouw visie. In ons studio kunnen we ook adviseren in indelingen en meubelplannen. Ervaar het gemak van alles onder een dak. We ontvangen je graag in onze showroom.

Als Leta Meubelen in Nederland verzorgen wij de distributie van Leta producten door heel Europa.

Al onze producten worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek in Turkije met R&D-units en moderne technologische machines, in overeenstemming met de eisen van onze klanten.

Na de verkoop van onze producten duurt de productie en levering in totaal 8-10 weken.

Wij accepteren enkel betalingen per bankoverschrijving. We ontvangen de aanbetaling wanneer u de bestelling maakt, en onze laatste betaling voor de levering.

Leta is een merk dat klanten uit de hospitality sector bedient (hotel, restaurant en café). Naast horeca ondernemers kunnen ook architecten bij ons als fabrikant producten laten produceren voor projecten. Er is geen verkoop aan particulieren.

Wij leveren door naar het opgegeven adres te komen en het binnen af te leveren. Optioneel kunnen we ook een installatie- en afvalverwijderingsservice bieden.

Retourneren of ruilen is niet mogelijk omdat de producten op maat gemaakt zijn.

Leta is een merk met een breed scala aan producten. Naast de verschillende soorten stoelen verkopen we veel producten die aantrekkelijk zijn voor de hospitality sector (hotel, restaurant, café, kantoor en kantine), waaronder poefs, banken, fauteuils, tafels, tafelpoten, banken, dressoirs, ligstoelen en accessoires.