Over Leta

Sinds 1983 is Leta actief in het produceren van houten stoelen en het verkopen aan de hospitality branche. In 1983 zijn we begonnen met een productie van een kleine 80 m2. Sinds 2004 zijn er grote stappen gemaakt in het professionalieren en opschalen van het bedrijf. In 2007 is de fabriek vergroot naar 6000 m2. Sinds 2011 is de nieuwe fabriek geopend waar al onze stoelen, tafels en banken worden geproduceerd. Momenteel bestaat Leta uit een fabriek van maar liefst 60.000 m2 en de meest geavanceerde nieuwe technologiën.

Wij vinden dat uw bedrijf mag schitteren met unieke kwalitatieve meubelen. Om dit te bereiken gaan wij samen met u aan tafel en bespreken we alle maatwerk mogelijkheden van onze producten.

Onze fabriek is één groot maatwerk atelier van 60.000 m2. Zo zoeken wij in eigen huis een optimale balans tussen vakmanschap, superieure techniek, uniek design en een betaalbare prijs. Een kwalitatief hoogwaardig product is bij ons de standaard.

Leta Meubelen bezit een integrale fabriek waar alle expertises onder één dak gevestigd zijn. Van houtfabriek tot spuiterij, metaalfabriek tot stoffering gebeurd alles in eigen huis. Mede dankzij onze uitgebreide R&D afdeling kunnen we onze technologieën en kwaliteit continu verbeteren. Leta Meubelen investeert veel in ethische en rechtvaardige waarden binnen het bedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons altijd centraal

De kwaliteiten van Leta

Alle verwachtingen en behoeften van de klant waarmaken,
Een betrouwbaar en aanbevolen bedrijf zijn,
Technologische ontwikkelingen op de voet volgen en toepassen om de kosten te verlagen en de winstgevendheid te vergroten,
Het kwaliteitsniveau continu verhogen door teamwork een hoge prioriteit te geven,
Investeren in medewerkers zodat ze competenter worden en hun talenten op het hoogste niveau kunnen inzetten,
Samenwerken met toeleveranciers op basis van vertrouwen en een lange termijn visie
De naam Leta Meubelen (Leta Sandalye & Leta Contract) internationaal op de markt zetten,
Om elk gestart project op tijd af te ronden, met het hoogste niveau van technieken, in de gewenste kwaliteit en binnen de budgetlimieten,
We zijn toegewijd om een ​​voorbeeldige organisatie te zijn die de maatschappij en het milieu waarin we ons bevinden respecteert.

Onze Waarden
– Onvoorwaardelijke klanttevredenheid
– Duurzame successen behalen met een lange termijn visie
– Ontwikkeling van onze medewerkers
– Innovatieve ontwerpen maken
– Samenwerking met leveranciers

Onze Visie
Beperkte middelen omzetten in onbeperkte klanttevredenheid door onze producten te produceren, die zijn ontworpen in overeenstemming met de eisen van onze klanten en met de principes van kwaliteit, efficiëntie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze Missie
Een internationaal aanbevolen meubel fabrikant en leverancier worden voor de hospitality sector, dat hoge kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal stelt.